خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازرسی از داروخانه‌های زنجان افزایش یافته است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 08:53
زنجان-معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از وجود ۱۲۶ داروخانه در استان زنجان خبر داد و گفت: بیش از ۸۷۰ مورد بازرسی از این داروخانه‌ها انجام شده و بازرسی افزایش داشته است.
استان،زنجان،سامانه،دارو،داروخانه،داروي

به گزارش خبرنگار مهر، مریم نوبرانی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی استان، از وجود ۱۲۶ داروخانه در استان زنجان خبر داد و گفت: بیش از ۸۷۰ مورد بازرسی از این داروخانه‌ها انجام شده است.
وی به قاچاق دارو در استان زنجان اشاره کرد و ابراز داشت: میزان قاچاق دارو رو به کاهش بوده است.
نوبرانی با بیان اینکه تعداد داروخانه های استان زنجان به ۱۲۶ واحد دارویی ارتقاء پیدا کرده و علاوه بر افزایش دسترسی به داروخانه، بهبود کیفیت ارائه خدمات نیز مورد توجه بوده است، افزود: با نظارت‌های هوشمند میزان قاچاق در داروخانه‌ها به کمتر از ۰,۵ درصد رسیده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به راه‌اندازی سامانه «تی تک» در راستای رهگیری تولید و توزیع تولیدات دارو اشاره کرد و گفت: تعداد قابل توجهی از واحدهای تولیدی دارو عضو این سامانه هستند.
نوبرانی به نظارت و بازرسی از داروخانه‌ها در استان اشاره کرد و ابراز داشت: سامانه «تی تک» برای نظارت بر زنجیره تامین و مصرف دارو در داروخانه‌های استان زنجان از اواخر سال گذشته راه‌اندازی شده و این سامانه برای تسهیل فرآیند صدور مجوزهای بهداشتی و شناسه‌گذاری کالاها راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد داروخانه‌ها در این استان در بخش‌های سرپایی و بستری از این سامانه استفاده می‌کنند، تاکید کرد: ۳۳ شرکت فعال در پخش داروی ملی در استان فعال است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزود: بازرسی از داروخانه‌ها طی سالجاری نسبت به سالهای گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.