خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری مطالبات کشاورزان و بحران آب مهم‌ترین دستور کارجلسه مجمع نمایندگان اصفهان با رئیس‌جمهور

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 19 آبان 1400 - 22:31
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اولین مساله‌ای که در جلسه مجمع نمایندگان استان اصفهان با رئیس جمهور مطرح خواهد شد مطالبات کشاورزان، موضوع آب و فرونشست ناشی از عدم توجه به تامین آب در دشت مشترک اصفهان و برخوار و تهدیدات آن برای مردم اصفهان است.
اصفهان،برخوار،آب،جمهور،وزير،توجه،رئيس،ميمه

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اولین مساله‌ای که در جلسه مجمع نمایندگان استان اصفهان با رئیس جمهور مطرح خواهد شد مطالبات کشاورزان، موضوع آب و فرونشست ناشی از عدم توجه به تامین آب در دشت مشترک اصفهان و برخوار و تهدیدات آن برای مردم اصفهان است.
حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به دیدار فردای نمایندگان مردم اصفهان با رئیس جمهور اظهار داشت: اولین مساله‌ای که در جلسه فردا مطرح خواهد شد موضوع آب و فرونشست ناشی از عدم توجه به تامین آب در دشت مشترک اصفهان و برخوار و تهدیدات آن برای ۵ میلیون سکنه و آثار باستانی است.
وی ادامه داد: در ادامه این جلسه تلاش خواهیم کرد نگاه رئیس جمهور را نسبت به اصفهان واقعی‌تر کنیم تا تصورشان این نباشد که استان اصفهان استانی برخوردار است بلکه بدانند اصفهان نیز مانند دیگر استان‌ها برخی نقاط برخوردار دارد اما در بخش عمده‌ای از شهرستان‌ها محرومیت وجود دارد و نیاز است این مورد در توزیع امکانات و اعتبارات لحاظ شود.
حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: اگر نگاه رئیس جمهور، دولت‌مردان و مسوولان به اصفهان را نگاه واقعی کنیم بالاترین دستاورد خواهد بود.
نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه با اشاره به سفر وزیر نیرو به اصفهان توضیح داد: موضوعی که درباره علت این سفر شنیدیم بررسی وضعیت آب است و اینکه وزیر بتواند از نزدیک نگرانی‌هایی که مردم استان دارند را بشنوند و آن‌ها را اصلاح کنند.
وی توضیح داد: یکی از اقداماتی که نیاز است وزیر در سفر خود به آن توجه کند این است که هر میزان آبی که گروه‌های مردم، از جمله کشاورزان دشت برخوار که ۳۰ سال پیش آب را خریداری کرده‌اند و پول آن را با مشقت پرداخت کردند در جدول منابع و مصارف آب ذکر شود تا حق‌آبه داران احساس نکنند حق مردم از سهم آن‌ها گرفته می‌شود.
حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: مردم اصفهان و برخوار و شاهین‌شهر آنچه که حق دارند را مطالبه می‌کنند و نیاز است وزیر نیرو در این رابطه توجه کافی را داشته باشد.
نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه با اشاره به مطالبات کشاورزان بیان داشت: انتظار داریم مسوولان عدالت را در توزیع امکانات رعایت کنند و چیزی جز عدالت مطالبه نداریم.
انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/ر