خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دست رد شرکت تایوانی به سینه کاخ سفید

مشرق | اقتصادی | جمعه، 16 مهر 1400 - 17:30
شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی TSMC اعلام کرد که قصد ندارد درخواست کاخ سفید برای افشای اطلاعات حساس را قبول کند.
اطلاعات،الكترونيكي،قطعات،مشكل،توليد،شركت

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، شرکت TSMC تایوان که بزرگ‌ترین شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی در جهان به شمار می‌رود، اعلام کرده که به درخواست کاخ سفید برای افشای اطلاعات حساس‌اش عمل نخواهد کرد.
ماه گذشته میلادی بود که کاخ سفید از خودروسازان و شرکت‌های تولید قطعات و تراشه‌های الکترونیکی خواسته بود تا جزئیات اطلاعات مربوط به فعالیت‌های خود را افشا کنند.
نبود قطعات الکترونیکی به میزان کافی باعث شده تا صنعت خودروسازی آمریکا با مشکل در تامین قطعات یدکی مواجه شده و تولید خود را پایین بیاورد.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، گفته بود که ارائه داوطلبانه اطلاعات از سوی شرکت‌ها باعث خواهد شد تا شاهد شفافیت بیشتری در زنجیره عرضه تراشه‌های الکترونیکی باشیم و اگر شرکت‌ها به صورت داوطلبانه این اطلاعات را ارائه ندهند، ما ابزارهای دیگری را برای اجبار آنها به دادن اطلاعات داریم.
این مسئله باعث نگرانی بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده تراشه‌های الکترونیکی از جمله TSMC شده بود.
سیلیوا فانگ، دبیر کل TSMC گفته است که جای نگرانی وجود ندارد، ما به طور قطع اطلاعات حساس‌مان را افشا نخواهیم کرد.
وی گفته که اعتماد مشتریان برای موفقیت این شرکت بسیار ضروری است و اگر مسئله فقط حل کردن مشکل زنجیره تامین است، ما تلاش خواهیم کرد تا به بهترین نحو به حل مشکل کمک کنیم.