سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید از قاچاق پرندگان شکاری در کردستان جلوگیری شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 19:36
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کردستان بر جلوگیری از قاچاق پرندگان شکاری به ویژه گونه هوبره تأکید کرد.
استان،زيست،محيط،انتظامي،نيروي،حفاظت

ایسنا/کردستان مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کردستان بر جلوگیری از قاچاق پرندگان شکاری به ویژه گونه هوبره تأکید کرد.
فریبا رضائی امروز چهارشنبه (۱۴مهرماه) در نشست مشترک مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان و رییس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی استان اظهار کرد: بر لزوم همکاری بیشتر درخصوص چگونگی پیشگیری از قاچاق حیات وحش به خصوص گونه‌­های حفاظت شده گیاهی و جانوری و راه­‌های پیشگیری از زنده‌گیری و قاچاق پرندگان شکاری مهاجر به استان تاکید نمود و خواستار به کارگیری روش‌­های لازم جهت شناسایی و برخورد با متخلفین با توجه به عمل صورت گرفته در قالب قاچاق شد.
در ادامه سرهنگ شاکری رییس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی استان کردستان نیز ضمن تشکر از مدیریت بهینه حفاظت محیط زیست استان کردستان، آمادگی نیروی انتظامی را جهت همکاری و تعامل بیشتر با این محیط زیست اعلام کرد و خواستار برگزاری و بازدیدهای ماهانه و آموزش شناسایی حیات وحش توسط کارشناسان محیط زیست به نیروی انتظامی استان شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان نیز ضمن تقدیر از خدمات نیروی انتظامی استان در خصوص تعامل و همکاری با یگان محیط زیست، خواستار ایجاد گشت­‌های مشترک با نیروی انتظامی به ویژه در مبادی ورودی و خروجی شهرها و مناطق مرزی شد.
انتهای پیام