خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متخصص اقلیم‌شناسی فرانسه: میان گرمایش جهانی و حوادث طبیعی در سطح دنیا ارتباط وجود دارد

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 30 تیر 1400 - 16:12
نایب رئیس پیشین هیئت بین دولتی تغییر اقلیم گفت: یک پیوند قابل قبول میان گرمایش جهانی و حوادثی نظیر سیل و آتش‌سوزی وجود دارد، هرچند هنوز اثبات نشده است.
سيل،خبرگزاري،آب،گرمايش،حوادثي،هيئت،اقليم

نایب رئیس پیشین هیئت بین دولتی تغییر اقلیم گفت: یک پیوند قابل قبول میان گرمایش جهانی و حوادثی نظیر سیل و آتش‌سوزی وجود دارد، هرچند هنوز اثبات نشده است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه (Agence France-Presse-AFP)، ژان ژوزل، متخصص اقلیم‌شناسی و نایب رئیس پیشین هیئت بین دولتی تغییر اقلیم (IPCC)، یک پیوند قابل قبول میان گرمایش جهانی و حوادثی نظیر سیل و آتش‌سوزی وجود دارد، هرچند هنوز اثبات نشده است.
با کشته شدن بیش از ۱۵۰ نفر در سیل اروپا و آتش‌سوزی در مناطقی از آمریکای شمالی، بحث در مورد تغییرات آب و هوا در هفته‌های اخیر شدیدتر شده است.
وی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت: «متأسفانه، ما در مراحل اولیه گرم شدن کره زمین هستیم و آنچه در پیش است حتی بدتر خواهد بود».
متخصص اقلیم‌شناسی ادمه داد: لازم است بدانیم تغییرات آب و هوایی محدود به چند فاجعه یا یک منطقه یا یک دوره زمانی نیست؛ در اروپا، توده‌های هوای مملو از آب در ارتفاع زیاد توسط درجه حرارت سرد مسدود شده و همین روند منجر به حادثه می‌شود.
ژان ژوزل در پایان گفت: این پدیده برای هواشناسان آشنا است، اما ۱۰۰ سال از آخرین وقوع آن در این مقیاس می‌گذرد.
دانشمندان اکنون باید واقعه را تجزیه و تحلیل کنند تا دقیقاً دلیل وقوع آن را تعیین کنند.
انتهای پیام/