خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه انتظاری از خودروسازان دارید؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 00:06
خودرو که به عنوان یک کالای سرمایه‌ای و همچنین صنعتی که برای هر کشور امتیاز محسوب می‌شود، مورد توجه بسیاری از مردم قرار می‌گیرد.
صنعت،خودرو،چالش،خبرنگاران،باشگاه،جوان،موضوع،جامعه،ايران،مناظره

صنعت،تجارت و کشاورزی به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان خودرو برای بسیاری از افراد جامعه علاوه بر جذابیت، تفریح و نوعی علم تلقی شده بلکه برای تعدادی از افراد خرید و فروش آن شغل محسوب می شود.
هر چند در مجموع این کالا یک سرمایه برای افراد است اما نباید از این موضوع غافل شد که صنعت خودرو برای هر کشور یک امتیاز محسوب می شود.
برای بسیاری از افراد جامعه علاوه بر جذابیت، تفریح و نوعی علم تلقی شده بلکه برای تعدادی از افراد خرید و فروش آن شغل محسوب می شود.
هر چند در مجموع این کالا یک سرمایه برای افراد است اما نباید از این موضوع غافل شد که صنعت خودرو برای هر کشور یک امتیاز محسوب می شود.
در ایران از اوایل دهه 40 شمسی در صنعت خودرو شروع به فعالیت کرد.
ابتدایی ترین خودروها در ایران مربوط چهار خودرو پیکان، آریا، شاهین و ژیان در ایران ساخته می‌شد و در این میان پیکان توانسته بود بالاتر از بقیه قرار گیرد.
این صنعت روز به روز شاهد گسترش و رشد قابل توجهی شد تا آن جایی که در سال 2009 به هجدهمین خودروساز در جهان و بزرگترین در خاورمیانه تبدیل می شود.
اما این رشد در صنعت خودروسازی به دنبال خود چالش های مختلفی را نیز کشانده است تا جایی که بعد رشد چشمگیر تولیدات این صنعت با معضلات مختلفی نظیر مونتاژکاری، بدهی در صنعت قطعه سازی، معوقات در تحویل و همچنین نارضایتی هایی در کیفیت تولیدات مواجه شد.
سال گذشته نیز اتفاقات قابل توجهی در این صنعت منجر به آشفتگی بازار و همچنین صعودی شدن قیمت ها و یا بهتر است بگوییم نجومی شدن خودروهای داخلی شد.
تصمیماتی که توسط شورای رقابت برای تهیه فرمول قیمت گذاری خودروها صورت گرفت منجر به نارضایتی بسیاری از افراد جامعه شد.
شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می توانید نظرات، چالش ها و سوالات خود از مسئولان این حوزه را در قسمت نظرات همین خبر درج کرده و پاسخ خود را از کارشناسان این حوزه که چهارشنبه راس ساعت 14 به طور زنده در مناظره ای با موضوع " چالش های صنعت خودرو در دولت آینده" دریافت کنید.
این مناظره به طور زنده از سایت باشگاه خبرنگاران جوان و حساب های کاربری این خبرگزاری راس ساعت 14 پخش خواهد شد.
انتهای پیام/