خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشای رسوایی جنسی در پلیس رژیم صهیونیستی

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 07:40
یک روزنامه عبری زبان به رسوایی جنسی در میان نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
رژيم،صهيونيستي،پليس،خاخام،رسوايي،تعرض،تجاوز

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه یدیعوت آحارانوت فاش کرد، اداره قضایی رژیم صهیونیستی تحقیقات درباره رسوایی جنسی نیروهای پلیس این رژیم را آغاز کرده است.
بر اساس این گزارش، یکی از نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گذشته همکار پلیس خود را در داخل آپارتمانش زندانی کرده و به وی تجاوز کرده است.
این نخستین پرونده رسوایی جنسی در اراضی اشغالی به شمار نمی رود چرا که پیش از این نیز مقامات نوادا در آمریکا، تام آرتیوم، رئیس بخش اطلاعات و هوش مصنوعی کابینه رژیم صهیونیستی که از نزدیکان بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم به شمار می‌رود را به اتهام فریب یک کودک آمریکایی از طریق اینترنت و تجاوز به او در ایالت لاس وگاس دستگیر کردند.
همچنین تحقیقات گسترده منتشر شده از سوی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که حاییم یوسف دیوید خاخام معروف این رژیم به چندین زن اسرائیلی تعرض کرده است.
قربانیان این خاخام معروف تاکید کرده‌اند که بعد از درخواست برای دریافت توصیه و نصیحت در راستای بهبود زندگی خود به نزد وی می‌رفتند اما در معرض تعرض قرار می‌گرفتند.