خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوی پخش مستند «گاندو» گرفته شد

مشرق | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1400 - 16:47
تلویزیون قرار بود امشب در سالروز تبادل جیسون رضائیان، مستندی از "گاندو۱" روی آنتن ببرد اما این مستند در آستانه پخش، منتفی شد.
مستند،رضائيان،جيسون،قرار،جاسوسي

به گزارش مشرق، امشب در سالروز تبادل جیسون رضائیان جاسوس دو تابعیتی قرار بود مستندی از "گاندو۱" روی آنتن برود اما با فشارهایی خارج از سازمان صدا و سیما در آستانه پخش جلوی این مستند گرفته شد.
این مستند درباره شخصیت اصلی سریال "گاندو" (جیسون رضائیان) است که در این مجموعه تلویزیونی به نام مایکل هاشمیان می‌شناسیم.
مستند ۵۰ دقیقه‌ای که قرار بود برای اولین بار تصاویر و فیلم‌های دیده نشده‌ای به نمایش درآورد که نشان از پشت پرده‌ سرویس‌های جاسوسی آمریکا دارد و «جیسون رضائیان» طی گفت‌وگویی از توطئه‌های عوامل بیگانه در ایران و منطقه پرده برمی‌دارد.
در این مستند که تولید گروه مستند مؤسسه‌ فرهنگی هنری اندیشه‌ شهید آوینی است، به عوامل نفوذی داخلی که در طی پروژه‌ جاسوسی با «جیسون رضائیان» همکاری می‌کردند، اشاره شده است.
قرار بود این مستند امشب بعد از سریال تلویزیونی "یاور" از شبکه سه سیما پخش می‌شد که این اتفاق نمی‌افتد.