خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردنه «بیو» مسدود شد؛ انتقال 261 مسافر در راه مانده به مکان اسکان اضطراری

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 11:10
مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان بجنورد از مسدود شدن مسیر گردنه بیو خبر داد و گفت: امکان تردد هیچگونه خودرو در این مسیر وجود ندارد.
بجنورد،شهرستان،گردنه،مسافران،بيو

ابراهیم پرفند در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: از شب گذشته تاکنون تعداد 261 از مسافرین در مسجد شهرک شاهد شهرستان بجنورد و مسجد روستای حصار حسینی اسکان داده شده‌اند.
وی در ادامه افزود: تعداد 12 تیم امداد رسان با استعداد 42 نفر از امدادگران شهرستان بجنورد در حال خدمت رسانی کامل به مسافران می‌باشند.
مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان بجنورد در خصوص وضعیت گردنه بیو در شهرستان بجنورد گفت: این گردنه به طور کامل مسدود می‌باشد و امکان تردد مسافران با توجه به کولاک شدید و بوران برف وجود ندارد.
پرفند تاکید کرد: درحال حاضر کودکان و خانم‌های گرفتار در گردنه بیو به اسکان اضطراری منتقل شده‌اند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر شهرستان بجنورد افزود: ناهار و تغذیه کافی در اختیار تمام مسافران قرار گرفته است.
انتهای پیام/ ع