خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصاویر/ با ۹ فرزند هم می توان شهید شد

مشرق | یادداشت | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 09:11
در سال ۱۳۳۸ ازدواج کرد و صاحب ۹ فرزند بود و سرانجام در عملیات کربلای ۵، در منطقه عملیاتی «شلمچه» بر اثر اصابت دو گلوله، به شهادت رسید.
شريفي،بال،فروردين،امام،محمد،انقلاب

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، «محمدابراهیم شریفی» در چهارم فروردین سال ۱۳۲۱ شمسی، در روستای «قلعه سرخ» (از توابع «تربت‌جام») متولد شد.
او در سال ۱۳۳۸ ازدواج کرد و صاحب ۹ فرزند بود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در ۵ فروردین ۱۳۵۸ به کمیته انقلاب اسلامی پیوست و سپس عضو «ستاد اجرایی فرامین امام(ره)» در تربت‌جام شد.
شهید شریفی در ۱۰ مرداد ۱۳۵۸، به عضویت سپاه پاسدارن درآمد و سرانجام در ساعت ۲۲ شب ۲۳ دی ۱۳۶۵، حین فرماندهی محور « لشگر ۲۱ امام رضا(ع)» در عملیات کربلای ۵، در منطقه عملیاتی «شلمچه» بر اثر اصابت دو گلوله، بال در بال ملائک گشود.
روحمان با یادش شاد
هدبه به روح بلندپروازش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم