خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخرین وضعیت روند صدور روادید امارات برای شهروندان ایرانی در شرایط کرونا

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 10:32
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در دوبی و امارتهای شمالی، اظهار کرد: در خصوص صدور روادید گردشگری برای اتباع کشورمان رایزنی‌های متعددی با مقامات امارات صورت گرفته است.
رواديد،دوبي،امارات،كشورمان،دانشجويان،مشكل

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در دوبی و امارتهای شمالی، اظهار کرد: در خصوص صدور روادید گردشگری برای اتباع کشورمان رایزنی‌های متعددی با مقامات امارات صورت گرفته است.
سید محمد حسینی، در گفت‌وگو با ایسنا در مورد پیگیری مشکل ویزای دانشجویان ایرانی توسط سرکنسولگری ایران در دوبی گفت : پس از اطلاع از مشکل دانشجویان ، سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دوبی، اقدامات گسترده‌ای را جهت حل مشکلات روادید متقاضیان آزمون آیمت" IMAT " انجام داد .
وی افزود : در نهایت با مساعدت و همکاری دولت امارات متحده عربی مشکل این دانشجویان که بالغ بر هشتاد نفر بودند مرتفع و اولین گروه از این افراد روز سه شنبه (۱۳۹۹/۶/۱۸) وارد دوبی شدند ، این در حالی است که ماه ها است به خاطر شرایط پاندمی کرونا برای ایرانیان روادید صادر نشده بود.
این دیپلمات کشورمان در خصوص صدور روادید گردشگری برای اتباع کشورمان نیز تصریح کرد : در این خصوص هم رایزنی‌های متعددی با مقامات امارات صورت گرفته است البته باید به این موضوع توجه داشت که با توجه به شرایط شیوع کرونا در جهان، هر کشوری بر اساس شاخص ها و پروتکل های مدون خود در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.
انتهای پیام