خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری میان مزدوران سعودی و اماراتی در یمن تشدید شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 04 مرداد 1399 - 09:13
آخرین گزارش ها از استان «تعز» یمن حاکی از آن است که درگیری ها میان مزدوران سعودی و اماراتی در این استان تشدید شده است.
يمن،سعودي،مزدوران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، درگیری‌ها میان مزدوران سعودی و امارات در یمن همچنان ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، درگیری‌ها میان نیروهای دولت فراری و مستعفی یمن (وابسته به عربستان) و شورای انتقالی جنوب (وابسته به امارات) در استان تعز بیش از پیش تشدید شده است.
رسانه‌های یمنی اعلام کردند که مزدوران سعودی و اماراتی در شهر «التربه» واقع در تعز به طور گسترده به تبادل آتش میان یکدیگر پرداختند.
این درحالی است که مقامات سعودی و اماراتی تداوم درگیری‌ها میان دو طرف در بخش‌هایی از یمن را رد می‌کنند.
پیشتر نیز درگیری های شدیدی میان مزدوران سعودی و اماراتی در استان أبین یمن رخ داده بود.