خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۳ گروه متخلف شکار و صید در مناطق آزاد و حفاظت‌شده گچساران

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 خرداد 1405 - 11:53
گچساران-رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران از دستگیری سه گروه متخلف شکار و صید غیرمجاز در مناطق آزاد و حفاظت‌شده این شهرستان در نخستین روز هفته محیط زیست خبر داد.
حفاظت،گچساران،زيست،محيط،اداره،مناطق،عقاب،متخلفان،شهرستان،طبي ...

محمدامین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست گچساران در جریان گشت‌زنی و پایش مستمر زیستگاه‌های حساس و مناطق تحت مدیریت، موفق به شناسایی و دستگیری سه گروه متخلف شدند که به‌صورت غیرمجاز اقدام به شکار و صید در مناطق آزاد و حفاظت‌شده این شهرستان کرده بودند.
وی افزود: در بازرسی از این متخلفان، دو قبضه سلاح ساچمه‌زنی، دو رشته تور ماهیگیری، هشت لاشه پرنده از گونه «طیهو» و ۱۲ کیلوگرم ماهی صیدشده از رودخانه زهره کشف و ضبط شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران بیان کرد: پس از تکمیل مستندات و تشکیل پرونده، متخلفان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی و تنوع زیستی منطقه گفت: شهرستان گچساران دارای سه منطقه حفاظت‌شده شامل کوه خامی، دیل و کوه سرخ با وسعتی بالغ بر ۴۳ هزار هکتار است که زیستگاه گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: گونه‌هایی نظیر کل و بز، پلنگ، گرگ، کاراکال، گربه وحشی و جنگلی، شغال، گراز و همچنین پرندگان شکاری از جمله عقاب طلایی، سارگپه پابلند، عقاب دوبرادر، عقاب استپی و انواع شاهین در این مناطق زندگی می‌کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران جانفشانی محیط‌بانان در حفاظت از انفال و حیات‌وحش را ستودنی دانست و تأکید کرد: صیانت از ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی منطقه، خط قرمز یگان حفاظت محیط زیست است.
وی با اشاره به عزم جدی این اداره برای مقابله با تخلفات زیست‌محیطی، بیان کرد: برخورد قاطع با متجاوزان به عرصه‌های طبیعی و حفاظت از حیات‌وحش از اولویت‌های اصلی و همیشگی برنامه‌های اداره حفاظت محیط زیست گچساران است.
حسینی افزود: تلاش شبانه‌روزی و خطرپذیری محیط‌بانان برای حفاظت از سرمایه‌های طبیعی کشور ادامه دارد و با افزایش گشت‌های شبانه و رصد مستمر مناطق تحت مدیریت، عرصه بر متخلفان تنگ‌تر خواهد شد.