خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده ها واکسیناسیون فرزندان را به تاخیر نیاندازید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 12:08
مشهد - رئیس گروه پیشگیری از بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خانواده ها واکسیناسیون کودکان خود در زمان مقرر انجام دهند و به دلیل نگرانی از ابتلا به کرونا این موردرا به تعویق نیندازند.
واكسيناسيون،بهداشتي،پاك،مراكز

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از وب دا، محمد جعفر صادقی با اشاره به اینکه به تأخیر انداختن واکسیناسیون کودکان به دلیل شیوع کرونا زمینه شیوع بیماری‌های دیگر را فراهم می‌آورد، تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ مرکز بهداشتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می‌کنند که فقط ۳۸ مرکز برای تشخیص بیماران کرونایی است.
رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: عموم مردم می‌توانند برای انجام واکسیناسیون، غربالگری فشار و قند خون و خدمات دیگر بهداشتی به مراکز پاک مراجعه کنند.
صادقی بیان کرد: واکسیناسیون کودکان باید در موعد مقرر انجام شود بنابراین خانواده‌ها کودکان خود را برای انجام واکسیناسیون به مراکز بهداشتی پاک نزدیک محل سکونت خود ببرند.
وی گفت: بیماران کرونایی تنها به ۳۸ مرکز بهداشتی مراجعه می‌کنند و مابقی مراکز پاک و در خدمت عموم مردم است.