خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 49 درصدی سود شرکت ایرباس درپی شیوع کرونا

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 16:48
شرکت هواپیماسازی ایرباس امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که درپی شیوع کرونا و کاهش شدید تقاضا برای مسافرت های هوایی با کاهش 49 درصدی سود خود در سه ماه اول سال جاری میلادی مواجه شده است.
شركت،ايرباس،طرح،كرونا،هواپيماسازي،شيوع،كارگر،ماهه،انگليس،گسترده

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، شرکت هواپیماسازی ایرباس امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که با کاهش 49 درصدی سود اصلی خود در طی سه ماه اول 2020 مواجه شده است.
این شرکت همچنین خواستار تلاش گسترده صنعت هوایی برای عادی شدن شرایط و بازگرداندن اعتماد به پروازها پس از شیوع ویروس کرونا که "شدیدترین بحران" این صنعت محسوب می شود، شده است.
بزرگترین شرکت هواپیماسازی اروپا همچنین برنامه های خود را برای کاهش هزینه ها پس از پرداخت 8 میلیارد یورو در سه ماهه اول، از جمله جریمه 3.6 میلیارد یورویی برای حل و فصل تحقیقات فساد در انگلیس، فرانسه و آمریکا، ارائه کرد.
بر اساس این گزارش، گیوم فوری، مدیر عامل ایرباس خطاب به تحلیلگران گفت که این شرکت درحال تجدید نظر درباره ماهیت همه هزینه هاست.
از زمان آغاز تعطیلی های گسترده در اروپا درپی شیوع کرونا از اواسط ماه مارس، شرکت ایرباس قادر به تحویل فقط تعداد انگشت شماری از هواپیما بوده است.
به گفته مدیر عامل این شرکت، انتظار می رود که مشکلات مشابهی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به وجود بیاید.
شرکت ایرباس در ادامه طرح فرستادن کارکنان خود به مرخصی اجباری بدون حقوق، روز سه شنبه 3200 کارگر خود را در انگلیس به خانه فرستاد.
این امر پس از آن رخ داد که این شرکت 3000 کارگر دیگر را مشمول طرح بیکاری موقت تحت در فرانسه کرد.
به گفته مدیرعامل ایرباس، هزاران کارمند آلمانی نیز ممکن است تحت تأثیر اینگونه طرح ها قرار گیرند.
انتهای پیام/