خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایمن سازی معابر منطقه ۱۵ با بهسازی و نصب تجهیزات ترافیکی

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 16:27
عملیات بهسازی و نصب تجهیزات ترافیکی معابر به منظور نگهداشت شهر و ایمن سازی معابر منطقه ۱۵ انجام شد.
عدد،استوانه،تابلو،ترافيكي،نواحي

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود لواف زاده، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: این عملیات در راستای افزایش ایمنی، آراستگی و پیراستگی شهر از نظر امکانات ترافیکی، ساماندهی و استمرار خدمات حمل و نقلی همزمان با طرح استقبال از نوروز ۹۹ آغاز شده و ادامه دارد.
به گفته وی، این تجهیزات شامل ۴ هزار عدد استوانه، ۷۰۰ عدد بشکه و هزار و ۵۰۰ عدد تابلو خطر نماست که تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ عدد استوانه، ۱۸۰ عدد بشکه و ۲۰۰ عدد تابلو خطرنما در نواحی منطقه توزیع و نصب شد.
لواف زاده اضافه کرد: کارشناسان معاونت و نواحی ضمن شناسایی نواقص و مشکلات ترافیکی احتمالی معابر، تجهیزات را بهسازی و نصب می‌کنند که امیدواریم با اجرای این طرح تردد روان تر شهروندان و روان سازی ترافیک باشیم.