خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف: هموطنان ما را آزاد کنید

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 08 فروردین 1399 - 17:33
وزیر خارجه با بیان اینکه آمریکا چندین دانشمند ایرانی را بدون هیچ اتهامی و یا با اتهامات ساختگی تحریمی، به گروگان گرفته و آنها را آزاد نمی‌کند، خطاب به مقامات آمریکا گفت: هموطنان ما را آزاد کنید.
خطاب،مقامات،آزاد،هموطنان،دانشمند

خطاب به مقامات آمریکا؛
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران امروز (جمعه) با اشاره به مصاحبه یک دانشمند ایرانی زندانی با روزنامه گاردین در توئیتی خطاب به مقامات آمریکایی گفت: هموطنان ما را آزاد کنید.
وی نوشت: «ایالات متحده، چندین دانشمند ایرانی را بدون هیچ اتهامی و یا با اتهامات ساختگی تحریمی، به گروگان گرفته و آنها را آزاد نمی‌کند؛ حتی در شرایطی که دادگاههای خودش این اتهامات پوچ را رد کرده‌اند.»
وی افزود: «ایالات متحده حتی از دادن مرخصی درمانی به افراد بیگناهی که در دوره شیوع کرونا در زندان‌هایی دهشتناک زندانی شده‌اند، خودداری می‌کند.»
وزیر خارجه خطاب به مقامات آمریکایی عنوان کرد: «هموطنان ما را آزاد کنید.»
انتهای پیام/