خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی چین برای ارائه کمک‌های همه‌جانبه به ایران

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 22:15
سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن قدردانی از کمک‌های ایران به کشورش برای مهار ویروس کرونا، از آمادگی چین برای انتقال تجربیات و هرگونه کمک‌رسانی پزشکی خبر داد.
چين،ايتاليا،ايران،كرونا،زمينه،گير،پيشگيري

به گزارش مشرق به نوشته وبگاه وزارت خارجه چین، «ژائو لیجیان» از سخنگویان دستگاه دیپلماسی چین در نشست با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در زمینه افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایران و ایتالیا و تماس وزیر خارجه این کشور با همتایان ایرنی و ایتالیایی خود، گفت: «هنگام شیوع کرونا در چین، ایران و ایتالیا مراتب همدردی و حمایت خود را از چین ابراز کردند.
آنچه آن‌ها انجام دادند نشان می‌دهد که ایستادن در کنار هم در مواقع سخت به چه معناست و ما هرگز آن را فراموش نخواهیم کرد.»
بیشتر بخوانید: تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا به ۵۲ نفر رسید
وی در ادامه گفت: «ما اینک با ایران و ایتالیا در ارتباطیم و به شهروندان آن‌ها تسلیت عرض می‌کنیم.
با توجه به نیازهای ایران و ایتالیا، چین آماده است تا از ظرفیت‌های خود از لحاظ پیشگیری و کنترل همه گیر و معالجه کرونا به این دو کشور کمک کند.»
این دیپلمات چینی ادامه داد: «چین به سرعت کیت‌ها و تجهیزات پزشکی را به ایران اهدا کرده و تیمی متشکل از پنج متخصص از انجمن صلیب سرخ چین در تاریخ ۲۹ فوریه (شنبه دهم اسفند) وارد تهران شدند.
ما آماده‌ایم به ایتالیا نیز در زمینه در زمینه انتقال تجربه و فناوری در زمینه پیشگیری و کنترل این بیماری همه گیر کمک و تبادل نظر کنیم.»