خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از گروه سختی بالا آمدیم

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 01 اسفند 1398 - 08:43
بازیکن تیم بسکتبال نامی نو گفت: انسجام تیمی خود را به همه ثابت کردیم، دانش بسکتبالی نامی نو بالا است.
تيم،بازي،تيمي،جايگاه،سطح،نامي

ایسنا/اصفهان بازیکن تیم بسکتبال نامی نو گفت: انسجام تیمی خود را به همه ثابت کردیم، دانش بسکتبالی نامی نو بالا است.
مژگان خدادادی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه نتوانستیم در این فصل به فینال راه پیدا کنیم، ولی به نظر من از ۴ تیمی که بالا آمدند، قشنگ ترین بازی ها را تیم نامی نو به نمایش گذاشته است.
تیم ما، انسجام تیمی خود را به همه تیم ها ثابت کرد و فوق العاده با نظم بازی کرد و با یک دانش بسکتبال فوق العاده در بازی های خود ظاهر شد و این جایگاه چیزی از ارزش های تیم ما کم نمی کند.
وی افزود: با توجه به اینکه بسکتبال یک بازی تیمی است و باید تمام مهره ها را کامل داشته باشی، متاسفانه ما در پست سانتر کمی مشکل داریم و از این موضوع ضربه خوردیم.
امیدوارم بتوانیم جایگاه سوم را به دست آوریم، چرا که واقعا توانمندی بچه های تیم ما بالا است و استحقاق آن را دارند.
امیدوارم بتوانیم با کسب مقام سوم، این مقام را تقدیم مردم خوب اصفهان کنیم و فکر نمی کنم جایگاه سوم جایگاه کمی باشد.
خدادادی در خصوص سطح این فصل از لیگ برتر، گفت: احساس می کنم امسال خیلی سطح کیفی لیگ بالا بود.
بازیکنان خیلی خوب بودند و رقابت ها بسیار نزدیک بود، به خصوص گروه ما که تقریبا گروه مرگ بود.
از گروه سختی بالا آمدیم، تیم های شکلی و پاز تیم های جوان و منسجمی بودند و بازی های سختی را مقابل این تیم ها داشتیم.
به نظر ما سطح خوبی را در لیگ شاهد بودیم و چون هر هفته بازی داشتیم، کیفیت بازی ها نیز بالاتر رفته و موجب شده بود تا بازیکنان در سطح آمادگی خوبی خود را نگه دارند.
انتهای پیام