خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام کویتی: با عراق برای واردات گاز طبیعی به توافق رسیدیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 02 دی 1398 - 02:34
وزیر نفت و انرژی کویت اعلام کرد توافق خرید گاز طبیعی از عراق نهایی شد.
كويت،گاز،طبيعي،عراق،نفت،الفاضل

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری کویت، خالد الفاضل، وزیر نفت و انرژی کویت اعلام کرد توافق خرید گاز طبیعی از عراق نهایی شد.
بر این اساس، این مقام کویتی گفت: ما با مقامات عراقی مذاکره کردیم و موفق شدیم گام نخست برای واردات گاز طبیعی از بغداد را نهایی کنیم.
حال روند مطالعات برای واردات گاز آغاز شده است.
خالد الفاضل در ادامه از تصمیم کشور‌های صادر کننده نفت خام (اوپک) برای کاهش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای ارائه نفت به بازار انرژی، استقبال کرد.
گفتنی است، عراق به دلیل حمله نظامی به کویت در زمان دیکتاتوری صدام حسین، براساس رای شورای امنیت سازمان ملل متجاوز شناخته و مجبور به پرداخت غرامت به این کشور شد.
عراق دو سال پیش به کویت پیشنهاد داد در ازای بخشی از غرامت، گاز طبیعی به این کشور صادر کند.
توافق اولیه عراق و کویت برای صادرات گاز طبیعی در همین راستا است.
انتهای پیام/