خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سنتکام مدعی توقیف یک نفتکش در دریای عمان به‌دلیل نقض محاصره دریایی ایران شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 18 خرداد 1405 - 20:41
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد یک نفتکش با پرچم پالائو را در دریای عمان که به ادعای واشنگتن در تلاش برای عبور از محاصره دریایی علیه ایران بوده، هدف قرار داده و از حرکت بازداشته است.
ايران،نفتكش،شناور،فروند،محاصره

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) روز دوشنبه ادعا کرد که یک نفتکش را در دریای عمان که تلاش می‌کرد از محاصره دریایی واشنگتن علیه ایران عبور کند، از کار انداخت.
سنتکام در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که این شناور نفتکش ماریوکس M/T Marivex با پرچم پالائو بود.
در پاسخ، یک جنگنده اف/آ-۱۸ سوپر هورنت از ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن به پرواز درآمد و با مهمات دقیقا به سمت آن شلیک کرد.
سنتکام تأکید کرد که ماریوکس«دیگر به سمت ایران حرکت نمی‌کند.»
سنتکام ادعا کرد که از زمان آغاز محاصره دریایی آمریکا علیه ایران، هفت شناور غیرمجاز را از کار انداخته، ۱۳۴ فروند را منحرف کرده و به ۴۲ فروند که حامل کمک‌های بشردوستانه بودند، اجازه عبور داده است.