خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ مرحله برفروبی در راههای برفگیر مازندران انجام شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 11:35
ساری - مدیرکل راهداری مازندران گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۵ مرحله در ۱۸۰ کیلومتر از محورهای برفگیر استان عملیات برفروبی انجام شد.
برفگير،استان،محدوده،محور،برفروبي،راهداري

عباسعلی نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به ورود توده هوای سرد به کشور در طی ۴۸ ساعت گذشته و بارش برف در مناطق برفگیر و کوهستانی ، ۱۸۰ کیلومتر از جاده های برفگیر استان توسط راهداران برفروبی شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۳۳ اکیپ راهداری در قالب ۲۵۰ ماشین و ۳۵۰ راهدار در محورهای مواصلاتی استان در حال اجرای عملیات راهداری زمستانی هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران طول محورهای برفگیر مازندران را ۳۷۰۰ کیلومتر اعلام و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۲ راهدارخانه در محورهای مواصلاتی استان تجهیز شده و آماده سرویس دهی به مسافران و در راه ماندگان است.
مهندس نجفی خاطرنشان کرد: با توجه به ورود توده هوای سرد به کشور در طی ۴۸ ساعت گذشته و بارش برف در مناطق برفگیر و کوهستانی ، ۱۸۰ کیلومتر از جاده های برفگیر استان توسط راهداران در طی ۲۵ مرحله برفروبی شد.
وی ادامه داد : محور هراز ( محدوده گزنک تا امامزاده هاشم ) ، محور کندوان ( محدوده هزارچم تا تونل کندوان ) ، محور سوادکوه ( محدوده ورسک تا گردنه گدوک ) ، محور ساری _ کیاسر ( محدوده اسکارد تا سه راهی فولادمحله ) از جمله مناطقی بودند که عملیات برفروبی در آنها انجام پذیرفت.