خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایوبی: جایی برای حرکت معلولین دیده نشده است

فارس | ورزشی | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 10:55
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکوی ایران گفت: در شهر بزرگی مانند تهران شرایط برای پیاده‌روی فراهم نشده، چه برسد برای معلولین که جایی برای حرکت آنها دیده نشده است.
ورزش،حركت،فراهم،تهران،ايران،معلولين،يونسكو

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکوی ایران گفت: در شهر بزرگی مانند تهران شرایط برای پیاده‌روی فراهم نشده، چه برسد برای معلولین که جایی برای حرکت آنها دیده نشده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حجت‌الله ایوبی در حاشیه نشست کمیسیون ورزش برای همه اظهار داشت: خوشبختانه ورزش در کشور ما با وجود تمام مشکلات جایگاه خوبی دارد، هرچند نیازمند توجه بیشتر به این بخش بخصوص در قسمت معلولین هستیم.
وی ادامه داد: متأسفانه در شهر بزرگی مانند تهران شرایط برای پیاده‌روی فراهم نشده، چه برسد برای معلولین که جایی برای حرکت آنها دیده نشده است.
جامعه ما به سمت بزرگسالی حرکت می‌کند اما نمی‌تواند امکانات لازم را برای حرکت این بخش از جامعه در سطح شهری مانند تهران فراهم کند.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکوی ایران گفت: در یونسکو محور برنامه‌های ما شهرها هستند یعنی به سمت شهرمحوری حرکت می‌کنیم.
2 شهر سنندج و بندرعباس اخیرا به شهرهای خلاق ایران پیوستند.
در کمیته ورزش یونسکو آمادگی کامل را برای انتقال زیست شهری درست از کشورهای دیگر به ایران را داریم.
امیدواریم فضاهای کافی را در شهرهایی مانند تهران برای ورزش شهروندی فراهم کنیم و با هزینه‌های ناچیز در اختیار مردم قرار گیرد.
وقتی با هزینه مردم سالن‌هایی ساخته می‌شود، باید با حداقل هزینه در اختیار مردم قرار گیرد.
ایوبی خاطرنشان کرد: در کشوری زندگی می‌کنیم که ورزش تنها برای ساختن جسم نبوده است و با اخلاق، جوانمردی و فتوت رابطه مستقیم داشته است.
موضوعی که در یونسکو هم مورد توجه بسیاری قرار گرفته و به عنوان یکی از اصول درنظر گرفته می‌شود.
انتهای پیام/س