خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشارزاده: علی‌نژاد در وزارت ورزش هم می‌تواند مثل فدراسیون ووشو موفق باشد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 23 آذر 1398 - 01:17
دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک اعتقاد دارد که وزیر ورزش و جوانان انتخاب خوبی برای پست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای انجام داده است.
المپيك،ورزش،توكيو،معاونت،پست،فدراسيون

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره انتخاب مهدی علی‌نژاد به عنوان سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: او چندین سال است که به عنوان رئیس فدراسیون ووشو فعالیت می‌کند و در مدتی که در این رشته حضور داشته، عملکرد خیلی خوبی ارائه کرده و یکی از بهترین روسای فدراسیون‌ها محسوب می‌شود.
وی افزود: علی‌نژاد با مجامع آسیایی آشنا است و از ارتباطات خوبی در این زمینه بهره می‌برد.
او می‌تواند در پست جدید هم عملکرد موفقی داشته باشد.
وزیر ورزش انتخاب خوبی برای مدیریت معاونت توسعه قهرمانی و حرفه‌ای داشت و علی‌نژاد یک گزینه مناسب برای این پست محسوب می‌شود.
دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: نزدیک به 220 روز تا آغاز المپیک توکیو باقی مانده است.
وقت کمی داریم و در این مدت همبستگی میان وزارت ورزش، کمیته المپیک و فدراسیون‌ها باید در بیشترین سطح باشد.
علی‌نژاد نیز با توجه به اینکه خودش رئیس فدراسیون است، مشکلات را درک می‌کند و می‌تواند شرایط خوبی را برای المپیک 2020 توکیو رقم بزند.
انتهای پیام/