خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار بوشهر: مطالبات بازنشستگان پیگیری می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 خرداد 1405 - 21:11
بوشهر- استاندار بوشهر با تأکید بر پیگیری مطالبات بازنشستگان گفت: مجموعه مدیریت استان تمام تلاش خود را برای پیگیری مطالبات و رفع مشکلات این قشر به کار خواهد گرفت.
بازنشستگان،بوشهر،استاندار،تكريم،استانداري،مطالبات،قدرداني،مد ...

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر شنبه به مناسبت سالروز گرامیداشت خانواده و تکریم بازنشستگان، با حضور در منازل علیرضا مظفری‌زاده و اسماعیل روحانی از بازنشستگان استانداری بوشهرضمن دیدار و گفت و گو آنان و خانواده شان که در فضایی صمیمی و با هدف تجلیل از سال‌ها خدمات ارزشمند بازنشستگان برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات صادقانه این بازنشستگان اظهار کرد: شما در مجموعه استانداری و در جایگاه‌های مختلف، خدمات صادقانه، مؤثر و ماندگاری ارائه کردید و بر همین اساس، تکریم و قدردانی از بازنشستگان وظیفه‌ای مهم بر عهده مسئولان است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه مناسبت‌هایی مانند روز خانواده و تکریم بازنشستگان بهانه‌ای برای دیدار و قدردانی از این بزرگان است، افزود: بازنشستگان دارای دانش، تجربه و سرمایه‌های گران‌سنگی هستند که استفاده از این ظرفیت می‌تواند در پیشبرد امور و انتقال تجربه به نسل‌های آینده نقش مؤثری ایفا کند.
دکتر زارع، بازنشستگان را سرمایه‌های ارزشمند نظام اداری، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور دانست و تصریح کرد: یکی از مسیرهای مناسب برای بهره‌گیری از تجربیات بازنشستگان، برگزاری نشست‌های صمیمی و تخصصی با این عزیزان است تا تجربیات آنان در اختیار مدیران و کارکنان جوان قرار گیرد.
استاندار بوشهر با تأکید بر پیگیری مطالبات بازنشستگان خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریت استان تمام تلاش خود را برای پیگیری مطالبات و رفع مشکلات بازنشستگان به کار خواهد گرفت و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط بتوانیم بخشی از دغدغه‌های این عزیزان را برطرف کنیم.
فردین اسلامی‌راد معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر در ادامه این دیدار گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه تکریم بازنشستگان، برنامه‌های حمایتی و پیگیری‌های صورت‌گرفته برای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی آنان ارائه کرد و به برخی از موضوعات مطرح‌شده از سوی بازنشستگان پاسخ داد.
در این نشست، بازنشستگان به بیان مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات خود در حوزه‌های مختلف پرداختند و خواستار توجه بیشتر به این موضوعات شدند.در این دیدارها، علاوه بر معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار، فرماندار بوشهر و مدیرکل حوزه استاندار نیز استاندار بوشهر را همراهی می‌کردند.