خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

650 دانش‌آموز نخبه و برگزیده حاشیه شهر مشهد ‌تجلیل شدند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 14:04
آیین تجلیل از 650 دانش آموز و فرهنگی نخبه و تلاشگر آموزش متوسطه اول، دوم و آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.
آموزش،پرورش،رضوي،خراسان،فني،معاون،علمي،استان،وزارت،شيخي،نخبه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیین تجلیل از دانش‌آموزان نخبه و برگزیده حاشیه شهر مشهد ظهر امروز با حضور محمدعلی شیخی؛ معاون فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پروش، رمضانعلی فیضی عضو شورای شهر مشهد، قاسمعلی‌خدابنده مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، رضا صابری تولایی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، علی سعیدی مدیر آموزش و پرورش منطقه تبادکان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی و دانش آموزان و فرهنگیان، در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
معاون فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش در این مراسم با بیان اینکه آموزش و پرورش موفق، تاثیرگذار در همه عرصه‌های علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است؛ اظهار داشت: مسئله آموزش و پرورش با فرهنگ حل شود تمامی مسائل حل خواهد شد و مبنای اصلی برای داشتن آموزش و پرورش فعال در همه عرصه است.
محمد علی شیخی بیان کرد: استان خراسان رضوی در تمامی عرصه‌ها فعال است، آموزش و پرورش منطقه تبادکان با نبود امکانات توانسته است 350 نخبه را معرفی کند.
وی ضمن اشاره به اینکه آموزش و پروشی متعالی است که منجر به ایجاد کار و شغل شود افزود: استان خراسان رضوی رتبه اول در جشنواره هنری شاخه های فنی و حرفه‌ای و کار دانش دارد.
معاون فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش دارای هدف، استراتژیک و اقدامات اجرایی است و نسبت به میانگین آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بالاتر از میانگین کشوری است.
در ادامه این مراسم مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: خداوند در قرآن کسانی را که برگزیده علمی هستند به صراحت برتری داده است، بنابراین شما نخبه‌های علمی نیز دارای جایگاه رفیعی هستید که از نظر علمی بین سایر دانش‌آموزان برتر شناخته شده‌اید که برای حفظ این قهرمانی نیاز به تلاش مضاعف دارد.
قاسمعلی خدابنده با بیان اینکه افتخار به گذشته، توقف در حال و عدم برنامه‌ریزی برای آینده، انگیزه و امید را از بین می‌برد؛ افزود: انگیزه یک موتور متحرکه برای انسان است و عامل مهم در رفتار شخصی و اجتماعی است.
وی تصریح کرد: افراد موفق اگر بخواهند پله‌های موفقیت را طی کنند نیاز دارند که به خودشناسی برسند و آگاهی نسبت به خلاقیت های خود داشته باشند و همچنین نیاز است تا تفکر مثبت داشته باشند، این مثبت اندیشی و تفکر سبب می شود تا فرصت های جدید به وجود آید.
انتهای پیام/281/ش