خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو نیروگاه توسط بخش خصوصی در هرمزگان احداث می‌شود

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 14:04
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس گفت: ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های حرارتی استان هرمزگان 3250 مگاوات است که پیش‌بینی می‌شود این ظرفیت تا پایان امسال به 3557 مگاوات و تا افق 1404 به 6909 مگاوات افزایش یابد.
مگاوات،هرمزگان،ظرفيت،حرارتي،بندرعباس

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس گفت: ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های حرارتی استان هرمزگان 3250 مگاوات است که پیش‌بینی می‌شود این ظرفیت تا پایان امسال به 3557 مگاوات و تا افق 1404 به 6909 مگاوات افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به بندرعباس، رضا مهرانی با اشاره به اینکه استان هرمزگان 70 هزار کیلومتر وسعت دارد و جمعیت بندرعباس 500 هزار نفر است، گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F هنگام و نیروگاه حرارتی سیریک هرمزگان برای تأمین برق سواحل مکران از جمله پروژه‌های بخش دولتی و نیروگاه غدیر و پاسارگاد قشم از جمله نیروگاه‌های بخش خصوصی است.
وی با تأکید بر اینکه تدابیر اندیشیده شده در جهت تأمین برق پایدار است، گفت: در حال حاضر وضعیت منصوبه نیروگاه‌های حرارتی استان هرمزگان 3250 مگاوات است که با آمدن نیروگاه‌های کلاس F (هنگام) به مدار تا پایان امسال این ظرفیت به 3557 مگاوات خواهد رسید و تا سال 1404 این ظرفیت به 6909 مگاوات افزایش می‌یابد.
انتهای پیام/