خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقتی گلر لورکوزن با یک چشم 20 دقیقه بازی کرد

فارس | ورزشی | یکشنبه، 10 آذر 1398 - 15:23
دروازه‌بان دورگه‌ بایرلورکوزن به مدت 20 دقیقه با یک چشم از دروازه‌ تیم صنعتی بوندس‌لیگا مقابل بایرن مونیخ بازی کرد.
بازي،دقيقه،20،بايرلوركوزن،لنز

دروازه‌بان دورگه‌ بایرلورکوزن به مدت 20 دقیقه با یک چشم از دروازه‌ تیم صنعتی بوندس‌لیگا مقابل بایرن مونیخ بازی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بازی شب گذشته بایرن مونیخ و بایرلورکوزن در ورزشگاه آلیانس‌آرنا نکات زیادی داشت.
از جمله این که «لوکاس هرادسکی»، دروازه‌بان فنلاندی اما متولد اسلواکی لورکوزنی‌ها به مدت 20 دقیقه مجبور شد با «دید یک چشمش» بازی کند.
براساس اعلام روزنامه بیلد،‌وی در نیمه نخست بازی با مونیخی‌ها، برای مدت 20 دقیقه لنز یکی از چشم‌هایش را در زمین گم کرد.
به همین خاطر در تشخیص بازیکنان کاملا با مشکل مواجه شد.
هرادسکی بعد از اتمام نیمه نخست،‌ هنگامی که به رختکن رفت، از لنز ذخیره که همراهش داشت، استفاده کرد و بقیه بازی را با دید کامل انجام داد.
در پیکار انجام گرفته توماس مولر در دقیقه 34 تک گل مونیخی‌ها را وارد دروازه او کرد اما یارانش توسط لئون بیلی در دقایق 10 و 35 گلزنی کردند.
انتهای پیام/ا