خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وکیل سابق کاخ سفید باید در تحقیقات استیضاح ترامپ شهادت دهد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 05 آذر 1398 - 13:05
یک قاضی فدرال با صدور حکمی اعلام کرده است که وکیل سابق کاخ سفید باید در تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شهادت دهد.
حكم،دولت،گان،مك،كاخ،سفيد،قاضي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک قاضی فدرال با رد اصرار دولت آمریکا مبنی بر مصونیت قضایی مقام‌های رسمی، با صدور حکمی تأکید کرده است که دان مک گان وکیل سابق کاخ سفید باید در پرونده مربوط به تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ شهادت دهد.
این قاضی آمریکایی گفته است که هیچ کس فراتر از قانون نیست.
البته حکم صادرشده از سوی براون جکسون قاضی فدرال تنها درخصوص مک گان الزام‌آور و قابل اجراست، ولی این حکم می‌تواند پایه و مبنای حقوقی و قانونی برای همکاری سایر مقام‌های فعلی و سابق دولت آمریکا از جمله جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید در جریان تحقیقات این پرونده باشد.
مک گان که اکتبر 2018 میلادی از این سمت کناره‌گیری کرده است، در ماه می به درخواست احضاریه کمیته قضایی مجلس نمایندگان برای ادای شهادت پاسخ منفی داده است.
دولت ترامپ حاضر به همکاری با اعضای مجلس نمایندگان در خصوص پرونده جنجالی اوکراین نشده و به مقام‌های سابق و فعلی دولت دستور داده است تا با درخواست احضاریه مجلس نمایندگان مخالفت کنند.
این در شرایطی است که سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا تأکید کرده است که به حکم صادرشده علیه وکیل سابق کاخ سفید اعتراض خواهد کرد و خواستار بازنگری در این حکم خواهد شد.
انتهای پیام/