خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار هرمزگان: زنان دوشادوش مردان در تمام صحنه‌های انقلاب ایستاده‌اند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 14:45
استاندار هرمزگان گفت: زنان و مادران فداکار در تاریخ انقلاب اسلامی همواره دوشادوش مردان ایستاده و انقلاب را برای رسیدن به کمال همراهی کرده‌اند.
خديجه،حضرت،هرمزگان،همايش،زنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فریدون همتی در همایش بزرگداشت حضرت خدیجه(س) اظهار داشت: شان و جایگاه حضرت خدیجه(س) در تاریخ اسلام بسیار بالا است از این رو برگزاری این همایش در استان هرمزگان مایه افتخار است.
وی افزود: ایشان یک الگوی کامل برای زنان کشور است و زنان در تاریخ انقلاب با تاسی از شخصیت حضرت خدیجه(س) توانسته‌اند اثرگذار باشند.
استاندار هرمزگان گفت: زنان مومنه و فداکار در تاریخ انقلاب، دوشادوش مردان در تمام صحنه‌ها حضور داشتند و انقلاب را برای رسیدن به آرمان و کمال همراهی کردند.
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی حضرت خدیجه(س) افزود: رسانه‌ها و نخبگان جامعه باید افکار جامعه را درگیر تبیین شخصیت حضرت خدیجه(س) کنند و همایش‌های نظیر این همایش افزایش یابد.
استاندار هرمزگان گفت: جمهوری اسلامی در شرایط فعلی با قدرت و قوت در حال پیشرفت است و توانسته با تکیه بر ارزش‌ها و امید به آینده در برابر دشمنان بایستد و آینده روشنی را ترسیم کند.
انتهای پیام/861/ح