خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زهره حمیدی: سریال‌ها باید به مردم تلنگر بزنند

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 24 مهر 1398 - 03:20
بازیگر سریال «دردسرهای والدین» و «تولدی دیگر» اعتقاد دارد سریال‌های تلویزیون باید با تلنگری به بیننده، انسانیت را بیاموزند و قصه‌های تلویزیون جدا از زندگی مردم نباشد.
سريال،حميدي،تولدي،زهره،عشق،نقش،گمشده،بيننده،عيد،بازيگران،باز ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زهره حمیدی جزو آن دسته از بازیگران با سابقه‌ای است که در سینما و تلویزیون تقریباً به اندازه مساوی فعالیت داشته است؛ از جمله سریال‌هایی که این بازیگر در آنها هنرنمایی کرده می‌توان به کارآگاه، بهشت گمشده، جدال با سرنوشت، ماجراهای خانواده تمدن، نرگس، غریبه‌ای در راه، گمگشته، بیابان عشق، نقش بر آب، بررسی یک پرونده، دوران سرکشی، تا صبح، مثل یک کابوس، شوق پرواز، موج و صخره، عملیات 125، بزم آخر، نفس شیرین و لبه تیغ اشاره کرد.
او در فیلم‌هایی همچون من و شارمین، پس کوچه‌های شمرون، شابان، بدون اجازه، ورود آقایان ممنوع، چتری برای دو نفر، بوی کافور عطر یاس، تکیه بر باد، عصیان، چشم شیطان و عشق گمشده نیز جلوی دوربین رفته است.
با نگاهی به کارنامه هنری زهره حمیدی می‌توان دریافت که هنرپیشه پرکاری است که در کارهای متعددی ایفای نقش کرده است.
یکی از مجموعه‌هایی که حمیدی در آن جلوی دوربین رفته، سریال "تولدی دیگر" به کارگردانی داریوش فرهنگ است؛ سریالی که در آن زن خانواده طی یک تصادف و آتش‌سوزی ناپدید می‌شود و بعد از مدتی با چهره‌ای جدید و به صورت ناشناس به خانه‌اش بازمی گردد.
سریال "تولدی دیگر" هم اکنون از شبکه آی‌فیلم در حال پخش است.
زهره حمیدی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل سریال‌هایی همچون "تولدی دیگر" کماکان هم بعد از بازپخش‌های فراوان دیده می‌شوند، گفت: "تولدی دیگر" به این خاطر دیده شد که خوش ساخت بود؛ عوامل حرفه‌ای در این سریال دست‌اندرکار بودند و در نهایت با همدلی افراد، کار خوبی را شاهد بودیم؛ این سریال مهربانی، محبت و عشق را ترویج داد.
حمیدی در پاسخ به این سوال که اساساً یک سریال باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا مخاطب ایرانی را جذب کند، توضیح داد: سریال‌ها در وهله اول باید قصه خوبی داشته باشند؛ قصه نباید جدا از زندگی مردم باشد؛ از طرف دیگر، به نظرمن یک کار خوب حتماً باید جنبه امیدبخشی به مردم داشته باشد.
این نوع سریال‌ها در نهایت در مردم امید ایجاد می‌کنند و به نوعی اثر خوبی بر مخاطبان خود می‌گذارند؛ باید بعد از پخش یک سریال شاهد تغییرات مثبتی در بیننده باشیم.
سریال‌ها باید تلنگری به بیننده وارد کنند که چگونه می‌توانی انسان بهتری باشی!
معمولاً مردم اینگونه سریال‌ها را دوست دارند و دنبال می‌کنند.
وی افزود: متأسفانه وقتی بازیگران سن‌شان بالا می‌رود، فراموش می‌شوند؛ این موضوع اثر بدی بر بازیگر دارد.
فردی که تا دیروز همه جا بوده و در کارهای مختلف حضور داشته است، الان به یکباره کنار گذاشته می‌شود.
متاسفانه در حال حاضر، پیشنهادها بسیار کم و کارها ضعیف است.
حمیدی در پایان درباره حضور در تلویزیون و سینما،‌ خاطرنشان کرد: الان مشغول کاری نیستم و از عید نوروز به بعد هیچ پیشنهادی نداشته‌ام.
فقط عید امسال سریال «شش قهرمان و نصفی» را بازی کردم، در این سریال نقش یک زن روستایی سبزی‌فروش را برعهده داشتم که بسیار هم دوستش دارم، هر چند این سریال خیلی دیده نشد.
انتهای پیام/