خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضدانقلاب پسر نداشته فرمانده نهاجا را به آمریکا فرستاد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 19 بهمن 1397 - 09:25
رسانه‌ها و کاربران ضدانقلاب درحالی شایعه اقامت پسر فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را منتشر کردند، در صورتی که اصلا وی پسر ندارد.
نصيرزاده،سرتيپ،فرمانده،هوايي،ارتش،نيروي

رمزگشایی از یک شایعه؛
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اظهار نظر امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی، شایعه‌ای پیرامون فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های ضدانقلاب منتشر شد.
شایعه‌کنندگان مدعی شدند که سرتیپ نصیرزاده درحالی این حرف را زده که پسر و دخترش در آمریکا مشغول تحصیل هستند.
اما فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همین رابطه در گفتگو با برنامه "بحث روز" رادیو ایران عنوان کرد که اصلا من فرزند پسری ندارم که بخواهد در آمریکا درس بخواند!
امیر سرتیپ نصیرزاده همچنین عنوان کرد: من یک دختر دارم که اکنون در حال گذراندن دوره دکتری خود در دانشگاه های داخل کشور است و این شیطنت‌های رسانه‌ای دشمنان است!
انتهای پیام/