خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نورپردازی برج تاریخی علاءالدوله ورامین تکمیل شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 خرداد 1405 - 15:00
ورامین- رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ورامین از تکمیل طرح نورپردازی برج تاریخی علاءالدوله خبر داد و گفت: این بنای تاریخی از این پس در طول شب به‌صورت کامل روشن خواهد ماند.
ورامين،تاريخي،طرح،علاءالدوله،برج،گردشگري،ميراث

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تاجیک، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح اصلاح و تکمیل نورپردازی بنای تاریخی برج مقبره علاءالدوله شهر ورامین برای دومین بار در چهار سال گذشته اجرا و به بهره‌برداری رسید.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ورامین افزود: این طرح با پیگیری‌های اداره میراث فرهنگی و حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال اجرا شد.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، برج تاریخی و مذهبی علاءالدوله از ساعت ۱۹ تا ۵ صبح به‌صورت کامل روشن خواهد بود.
تاجیک ادامه داد: با اجرای این طرح، جلوه شبانه این بنای تاریخی و مذهبی که در مرکز شهر ورامین واقع شده و روزانه پذیرای شمار زیادی از گردشگران و بازدیدکنندگان است، بیش از گذشته نمایان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح نورپردازی و تأمین روشنایی کامل برج علاءالدوله از مطالبات گردشگران و شهروندان بود که با دستور شهردار ورامین و همکاری مجموعه مدیریت شهری محقق شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ورامین تأکید کرد: اجرای این طرح می‌تواند نقش مؤثری در معرفی ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری ورامین و افزایش جذابیت بصری این اثر ارزشمند در ساعات شب داشته باشد.