خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آرمان واکنش‌های طبیعی نشان می‌دهد

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | یکشنبه، 21 مهر 1398 - 12:31
پزشک معالج آرمان غیاثی از اطاعت کردن و نشان دادن واکنش‌های طبیعی آرمان غیاثی به یکسری حرکات خبر داد.
آرمان،غياثي،طبيعي،وضعيت،معالج

پزشک معالج آرمان غیاثی از اطاعت کردن و نشان دادن واکنش‌های طبیعی آرمان غیاثی به یکسری حرکات خبر داد.
به گزارش ایسنا، آخرین خبرها از حادثه سقوط آرمان غیاثی کودک 8 ساله‌ ای که در جریان مسابقات سنگ‌نوردی در اواخر شهریور ماه در فولادشهر اصفهان دچار حادثه شد و به کما رفت، حاکی از روند رو به بهبود وضعیت وی است.
سهیل فلاح‌پور- فوق تخصص مغز و اعصاب و از پزشکان تیم معالج آرمان غیاثی در خصوص آخرین وضعیت ویگفت: آرمان روند رو به بهبودی داشته و دستگاه از وی جدا شده است و تنفس طبیعی انجام می‌دهد.
سطح هوشیاری آرمان نیز نزدیک به 10- 11 است و به نظر می‌رسد طی روزها و هفته‌های آینده این روند ادامه پیدا کند و وضعیت بهتری پیدا کند.
وی ادامه داد: هوشیاری وی به‌گونه‌ای است که چشم‌باز می‌کند و در مقابل یکسری حرکات اطاعت می‌کند و واکنش‌های خوب و طبیعی نشان می‌دهد.
فلاح‌پور خاطرنشان کرد: البته در برخی از اعضا هنوز حالت اسپاسم وجود دارد که این مساله نیز به‌مرور زمان از بین خواهد رفت.
انتهای پیام