خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیلرسون: نتانیاهو با اطلاعات غلط ترامپ را بازی می‌داد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 23:05
وزیر امور خارجه پیشین آمریکا اذعان کرد، بنیامین نتانیاهو با ارائه اطلاعات غلط به دونالد ترامپ، او و دولت واشنگتن را بازی می‌داده است.
آمريكا،خارجه،دونالد،ركس،نتانياهو،وزير،گزارش

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا اذعان کرد، بنیامین نتانیاهو با ارائه اطلاعات غلط به دونالد ترامپ، او و دولت واشنگتن را بازی می‌داده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از بی‌بی‌سی، رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در سخنانی در دانشگاه هاروارد، بنیامین نتانیاهو را سیاستمداری ماهر، اما سیاست‌باز خواند.
او گفت: در رابطه با نتانیاهو، همیشه باید با حدی از تردید با او صحبت کنید.
دونالد ترامپ بیش از یک سال پیش پس از مدت‌ها اختلاف نظر با رکس تیلرسون او را از وزارت خارجه آمریکا برکنار کرد.
توافق هسته‌ای با ایران یکی از مسائلی بود که ترامپ درباره‌اش از عملکرد تیلرسون راضی نبود.
تیلرسون در اظهاراتش تصریح کرد که اسرائیل در صورت نیاز برای پیشبرد اهداف خود، دولت آمریکا را گمراه کرده است.
او گفت: چند باری این کار را با رئیس‌جمهور کردند تا او را قانع کنند که «ما آدم خوب‌ها هستیم و آنها آدم بدها هستند».
ما دستشان را برای رئیس‌جمهور رو کردیم و او متوجه شد که بازی خورده است.
تیلرسون بیان کرد: برایم ناراحت‌کننده است که متحدی که این‌قدر نزدیک و مهم است، چنین کاری با ما بکند.
سخنان وزیر خارجه سابق آمریکا را نشریه رسمی دانشگاه هاروارد گزارش کرده و رسانه‌های آمریکایی و اسرائیلی از آن نقل قول کرده‌اند.
رکس تیلرسون پس از خروج از کابینه دونالد ترامپ حضور پررنگی در عرصه عمومی نداشته است.
پس از مصاحبه‌ای که تیلرسون در آن انتقادهایی را از دونالد ترامپ مطرح کرد، رئیس‌جمهوری آمریکا او را«کودن» خواند.
در زمانی که تیلرسون عهده‌دار وزارت خارجه آمریکا بود، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که او هم ترامپ را «احمق» خوانده بود.
انتهای پیام