خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هرناندز: فرانسه را مجبور کردیم تا آنطور که ما می‌خواهیم بازی کند

فارس | ورزشی | شنبه، 23 شهریور 1398 - 11:05
سرمربی تیم‌ملی بسکتبال آرژانتین گفت: مقابل فرانسه بازی را در نبرد سرعت بردیم و آنها را مجبور کردیم تا آنطور که ما می‌خواهیم بازی کنند.
بازي،آرژانتين،سرعت،فرانسه،فينال

سرمربی تیم‌ملی بسکتبال آرژانتین گفت: مقابل فرانسه بازی را در نبرد سرعت بردیم و آنها را مجبور کردیم تا آنطور که ما می‌خواهیم بازی کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، آرژانتین در جام جهانی بسکتبال از همان ابتدا به عنوان یک مدعی ظاهر شد و حالا با شکست فرانسه خودش را در فینال می‌بیند.
آنها تاکنون نمایش بی نقضی داشته و با وجود بازیکنان کم نام و نشانی که دارند، باید فردا برای فینال بجنگند.
این تیم روز گذشته شکست نسبتا سنگینی را با حساب 80 بر 66 به فرانسه‌ای تحمیل کرد که آمریکا را از پیش رو برداشته بود.
سرخیو هرناندز،سرمربی آرژانتین پس از شکست فرانسه به سرعت بازی اشاره کرد و اظهار داشت: ما می‌دانستیم که هر تیمی که در سرعت برنده برتر باشد، برنده بازی خواهد شد.
وی ادامه داد: فرانسه تیم بزرگی است اما سبک بازی اش با ما متفاوت است.
آنها به اندازه ما نمی‌دَوند و می‌دانستیم که مقابل ما به همان سبک قبل شان بازی می‌کنند.
سرمربی آرژانتین تاکید کرد: ما این بازی را در جنگ سرعت بردیم و آنها را مجبور کردیم تا آنطور که ما می‌خواهیم بازی کنند.
دفاعی را انجام دادیم که تاکنون از هیچ تیمی ندیده بودم.
آرژانتین فردا در فینال جام جهانی دئر شهر پکن باید به مصاف اسپانیا برود.
انتهای پیام/