خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی در خط لوله گاز نوشهر مهار شد

اعتماد | همه | سه شنبه، 26 خرداد 1405 - 00:33
فرماندار نوشهر از مهار کامل آتش‌سوزی در محدوده خط لوله گاز منطقه «ونوش» این شهرستان با حضور به‌موقع و بسیج تمام ظرفیت‌های امدادی و خدماتی خبر داد.
شهرستان،نوشهر،منطقه،مهار،محدوده،هماهنگي،حادثه،گاز،مديريت

فرماندار نوشهر از مهار کامل آتش‌سوزی در محدوده خط لوله گاز منطقه «ونوش» این شهرستان با حضور به‌موقع و بسیج تمام ظرفیت‌های امدادی و خدماتی خبر داد.
کد خبر: 778116 | ۱۴۰۵/۰۳/۲۶ ۰۰:۲۷:۱۶
شاهرخ جهانشاهی شامگاه دوشنبه افزود: به محض وقوع حادثه آتش‌سوزی در محدوده خط لوله گاز ونوش، حوالی ظهر امروز ، ستاد مدیریت بحران شهرستان تشکیل و معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری به همراه تیم‌های عملیاتی و امدادی به محل اعزام شدند.
به گزارش ایرنا، وی افزود: با حضور میدانی نیروهای آتش‌نشانی شهرهای نوشهر، نور، رویان و دهیاری ونوش و همچنین عوامل شرکت گاز، عملیات مهار حریق با هدف جلوگیری از سرایت آتش و ایمن‌سازی منطقه آغاز که با هماهنگی مطلوب میان دستگاه‌های اجرایی، این آتش‌سوزی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به‌طور کامل مهار و خاموش شد.
فرماندار نوشهر ضمن قدردانی از سرعت عمل و تلاش نیروهای آتش‌نشانی، عوامل انتظامی شهرستان، پلیس‌راه نوشهر-نور و همچنین مشارکت پیمانکاران محلی در تأمین ماشین‌آلات سنگین، تصریح کرد: آمادگی و هماهنگی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران شهرستان، نقش تعیین‌کننده‌ای در کنترل موفق این حادثه و جلوگیری از وقوع خسارات احتمالی داشت.
جهانشاهی همچنین از همکاری و همراهی مردم منطقه در مدیریت صحنه حادثه قدردانی کرد و خاطرنشان کرد: در زمان حاضر وضعیت در محدوده حادثه‌دیده ایمن است و اقدامات لازم برای پایداری شرایط انجام شده است.
منطقه ونوش از توابع بخش مرکزی شهرستان نوشهر در غرب استان مازندران واقع شده است.