خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر مستعفی انگلیس در آمریکا به عضویت مجلس اعیان درآمد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 19 شهریور 1398 - 10:19
سفیر سابق انگلیس در آمریکا که مجبور به استعفا شد و رئیس جمهور آمریکا او را فردی"بسیار احمق" خوانده بود، عضو مجلس اعیان شد.
داروك،مجلس،آمريكا،اعيان

سفیر سابق انگلیس در آمریکا که مجبور به استعفا شد و رئیس جمهور آمریکا او را فردی"بسیار احمق" خوانده بود، عضو مجلس اعیان شد.
به گزارش ایسنا،‌به نقل از روزنامه فیگارو، کیم داروک، سفیر سابق انگلیس در آمریکا به لطف پیشنهاد ترزا می، نخست وزیر سابق این کشور، عضو مجلس اعیان شد.
وی بعد از درز یادداشت‌های سیاسیش در رسانه‌ها درباره دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا استعفا داده بود.
داروک، ترامپ را "بی ثبات" و "بی کفایت" خوانده بود.
کیم داروک بعد از اینکه حمایت ترزا می را با خود ندید، مجبور به استعفا شد ولی به عنوان عضو مجلس اعیان انگلستان (مجلس لردها) تا آخر عمر رای خواهد داد.
لندن تحقیقاتی را شروع کرده تا فرد یا افرادی را که در درز اطلاعات از گزارش محرمانه کیم داروک نقش داشته‌اند، بازداشت کند.
انتهای پیام