خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کار: بافق؛ سه راه جدید مواصلاتی کشور

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 17:46
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در افتتاح محور بافق به رفسنجان گفت: بافق، سه راه جدید مواصلاتی کشور است.
بافق،محور،كشور،رفسنجان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در افتتاح محور بافق به رفسنجان گفت: بافق، سه راه جدید مواصلاتی کشور است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمد شریعتمداری ظهر امروز در آیین افتتاح محور بافق به رفسنجان با اشاره به اینکه این محور می‌تواند به صورت ویژه مورد استفاده مردم ایران قرار گیرد، گفت: در سفر قبل به شهرستان بافق مقدمات فعالیت جدی افتتاح این محور انجام گرفت و به لطف خدا امروز شاهد بهره برداری از آن هستیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: محور بافق به رفسنجان می‌توانند کوتاه‌تر کردن مسیر بافق به بندرعباس و کمک به حل مشکلات لوژستیک کشور کند و سبب تسریع در انتقال کالاهای مورد نیاز مورد در کشور خواهد بود.
وی افزود: جاده بافق به ساغند نیز که با همت سنگ آهن مرکزی امروز برای بهره‌برداری آماده شد، شهرستان بافق را به سه راه مواصلاتی مهم کشور تبدیل خواهد کرد و از بن‌بست جاده‌ای که در گذشته وجود داشت، خارج سازد.
انتهای پیام/90013/و