خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین هتل شناور کشور به آب انداخته می‌شود

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 11:34
شهردار بندرگنگ گفت: با بازسازی جهاز بادبانی قدیمی (لنج) و تغییر کاربری، نخستین هتل شناور کشور دی‌ماه امسال در بندر کنگ به آب انداخته می‌شود.
لنج،بادباني،جهاز،بادبان،زارعي،شناور

شهردار بندرگنگ گفت: با بازسازی جهاز بادبانی قدیمی (لنج) و تغییر کاربری، نخستین هتل شناور کشور دی‌ماه امسال در بندر کنگ به آب انداخته می‌شود.
به گزارش ایسنا، ایوب زارعی در جمع خبرنگاران افزود: با هدف جذب گردشگر و با کمک ناخدایان قدیمی جهاز بادبانی (لنج بادبانی) برای استفاده گردشگری و دریایی در حال بازسازی و مرمت است.
وی با بیان اینکه در لنج بادبانی ۳۰۰ تنی ۱۴ اتاق در حال ساخت است، اظهار کرد: شهرداری بندرکنگ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای هتل شناور در بندرکنگ هزینه می‌کند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه حرکت لنج با بادبان و موتور است، تصریح کرد: ساخت هنرستان علوم و فنون دریایی برای توسعه دریانوردی و لنج سازی در بندرکنگ امری ضروری است.
زارعی ادامه داد: بندرکنگ با اجرای معماری گذشتگان در ساختمان‌ها و ساخت‌وسازهای امروزی شهر الگوی معماری و شهرسازی در هرمزگان است.
به گزارش ایسنا، در گذشته به کشتی‌های دست‌ساز که با بادبان حرکت می‌کردند جَهاز می‌گفتند.
امروز نام عمومی رایج برای کشتی‌های چوبی دست‌ساز "لنج" است.
انتهای پیام