خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ آزمایش خون‌!

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 23:11
یارو به یکی می‌گفت؛ تو در تمام رگ و خون من حضور داری، آخه دیروز آزمایش خون دادم، دکتر گفت انگل داری!
بحرين،خون،ميگه،نجد،يارو

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:
گفت: چه خبر؟!
گفتم: وزیر خارجه بحرین در مقابل حیرت ملت‌های مسلمان، از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورهای اسلامی حمایت کرد!
گفت:‌ از آل‌خلیفه که در بیابان‌های نجد راهزنی می‌کردند و با وطن‌فروشی محمدرضا شاه و نقشه انگلیس در بحرین به حکومت رسیده‌اند، انتظار دیگری نمی‌رود!
گفتم: مردم بحرین ایرانی هستند و به زبان فارسی حرف می‌زنند و بی‌صبرانه برای بازگشت این استان به وطن اصلی خود روزشماری می‌کنند.
گفت: ولی پادشاه بحرین اعلام کرده که علاقه مردم بحرین به آل‌خلیفه در خون آنهاست!
گفتم: راست میگه!
یارو به یکی می‌گفت؛ تو در تمام رگ و خون من حضور داری، آخه دیروز آزمایش خون دادم، دکتر گفت انگل داری!