خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه ژاپن: برای رفع تنش‌ها در خاورمیانه تلاش می‌کنیم

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 05 شهریور 1398 - 16:57
وزیر امورخارجه ژاپن با ابراز نگرانی نسبت به تنش‌های کنونی در خاورمیانه گفت که توکیور به رفع تنش‌ها در منطقه کمک خواهد کرد.
ژاپن،ايران،خاورميانه،وزير،امورخارجه،رفع،امنيت

وزیر امورخارجه ژاپن با ابراز نگرانی نسبت به تنش‌های کنونی در خاورمیانه گفت که توکیور به رفع تنش‌ها در منطقه کمک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری کیودو، تارو کانو وزیر امورخارجه ژاپن امروز (سه‌شنبه) پیش از دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی‌اش در یوکوهاما گفت که کشورش برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه تلاش خواهد کرد.
وی ادامه داد: ما نسبت به تنش‌های کنونی در خاورمیانه نگران هستیم و امیدواریم که تلاش‌هایی دیپلماتیک برای رفع این تنش‌ها صورت گیرد.
تارو کانو با بیان اینکه ژاپن امیدوار است ایران به توافق هسته‌ای 2015 پایبند بماند، گفت: حتی برای اهداف صلح‌آمیز نیز یک محدودیت برای میزان غنی‌سازی در ایران وجود دارد.
ما امیدواریم که ایران هرچه زودتر به اجرای کامل برجام بازگردد.
وزیر امورخارجه ایران نیز در کنفرانس خبری مشترک با همتای ژاپنی خود تاکید که منافع جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت خلیج فارس است.
وی همچنین درباره تنش‌ها در خاورمیانه گفت: برای رفع این تنش‌ها نیازمند رایزنی‌های دوجانبه و منطقه‌ای هستیم و ایران و ژاپن هر دو نفع ویژه‌ای در امنیت بازار انرژی و به‌علاوه امنیت و ثبات در خلیج فارس هستند.
محمدجواد ظریف که در سفری آسیایی به ژاپن رفته است، روز چهارشنبه قرار است در یوکوهاما با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن دیدار کند.
انتهای پیام