خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رمان «باران‌زاد» رونمایی و نقد می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 12:11
برنامه رونمایی و نقد و بررسی رمان «باران‌زاد» نوشته ضحی کاظمی، روز پنجشنبه ۷ شهریور در خانه وارطان برگزار می‌شود.
رمان،كاظمي،منتشر،آب،ضحي،وارطان،پنجشنبه،شهريور

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین نشست کانون فرهنگی ادبی خیال با محوریت رونمایی و نقد و بررسی رمان علمی‌تخیلی «باران‌زاد» نوشته‌ ضحی کاظمی، روز پنجشنبه ۷ شهریور در خانه وارطان برگزار می‌شود.
«باران‌زاد»، هشتمین رمان ضحی کاظمی است که پیش از این، آثاری در ژانرهای علمی‌تخیلی و فانتزی، نوشته و منتشر کرده است.
رمان علمی‌تخیلی «کاج‌زدگی» این‌نویسنده در جایزه‌ نوفه (بهترین رمان ادبیات گمانه‌زن) تقدیر شد.
«خاک‌ آدم‌پوش»، مجموعه‌ سه‌جلدی «دنیای آدم‌نباتی‌ها»، «سال درخت» و «اینجا کسی مرده؟» دیگر آثار منتشر شده‌ کاظمی در حوزه ادبیات گمانه‌زن هستند.
رمان «باران‌زاد» یک داستان علمی‌تخیلی و پساآخرالزمانی است که آینده‌ای دور را به تصویر می‌کشد.
در آغاز قصه، سلسله‌ای از بلایای طبیعی، خشکی‌های کره‌ زمین را در آب غرق ‌کرده و انسان‌هایی که از فاجعه‌ آخرالزمانی «مه بزرگ» جان سالم به در برده‌اند، روی کشتی‌ها و جزیره‌های سر از آب بیرون آورده با قوانین اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برساخته از آیین‌ و اعتقادات جهان جدید، زندگی می‌کنند.
اما آیین سیاسی دنیای پس از آب، برایشان غیر از مصیبت چیزی به همراه ندارد و آن‌ها را به سمت جنگی ناخواسته و بی‌پایه و اساس سوق می‌دهد.
این‌رمان به‌تازگی توسط انتشارات کتابسرای تندیس منتشر و راهی بازار نشر شده و نشست نقد و بررسی‌اش با حضور و سخنرانی محمدحسین جهان‌پناه و محمدرضا ایدرم به‌عنوان منتقد و همچنین نویسنده اثر همراه است.
این‌برنامه روز پنجشنبه ۷ شهریور از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در خانه وارطان واقع در خیابان فلسطین شمالی، میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، پلاک ۵۱۴ برگزار می‌شود.