خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک نظامی ۲۸ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به اوکراین

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 خرداد 1405 - 11:56
رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد اتحادیه اروپا در سال جاری میلادی ۲۸.۳ میلیارد یورو معادل ۳۲.۸ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای نظامی اوکراین اختصاص خواهد داد.
اروپا،اوكراين،اتحاديه،كميسيون،حمايت،اعلام

به گزارش مشرق، «اورزولا فون‌درلاین» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد اوکراین در سال جاری میلادی ۲۸.۳ میلیارد یورو معادل ۳۲.۸ میلیارد دلار حمایت از اتحادیه اروپا دریافت خواهد کرد.
فون‌درلاین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور زلنسکی، بار دیگر حمایت کامل اروپا از اوکراین را در شرایطی که روسیه جنگ تهاجمی خود را تشدید کرده است، مورد تأکید قرار دادم.»
او افزود: «وام حمایت از اوکراین سهم مهمی در این زمینه خواهد داشت.
تنها در سال جاری، ۲۸.۳ میلیارد یورو برای کمک به تأمین نیازهای نظامی اوکراین اختصاص خواهد یافت.»
رئیس کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی و توانایی مقابله با پهپادها از جمله «فوری‌ترین اولویت‌های دفاعی» اروپا به شمار می‌روند.
فون‌درلاین همچنین گفت در این گفت‌وگوی تلفنی، موضوع عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا نیز با «ولودیمیر زلنسکی» مورد بحث قرار گرفته و هفته‌های آینده برای برداشتن «گام‌های تعیین‌کننده» در مسیر پیوستن کی‌یف به این اتحادیه بسیار مهم خواهد بود.
پیش‌تر، «والدیس دومبروفسکیس» کمیسر امور اقتصادی اتحادیه اروپا در ۲۰ مه اعلام کرده بود کمیسیون اروپا و اوکراین یادداشت تفاهمی برای اعطای وام ۹۰ میلیارد یورویی به کی‌یف در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ امضا کرده‌اند.