خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه‌های سربار خودروسازان بر دوش ملت است

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 13:32
نماینده ولی فقیه استان مرکزی گفت: خودروسازان هزینه سرباری که نشات گرفته از تشکیلات گسترده آن‌ها است را بر ملت تحمیل کردند، از اینرو شورای رقابت، وزرات صنعت و دولت باید به این موضوع توجه کند.
استاندارد،توليد،سازمان،رقابت،خودرو،اشاره،كشور،خودروسازان،ارا ...

به گزارش خبرگزاری فارس اراک، ظهر امروز مدیرکل سازمان استاندارد ملی ایران با نماینده ولی‌فقیه استان مرکزی دیدار کرد.
آیت‌الله قربان‌علی دری‌نجف آبادی در این دیدار با اشاره به اینکه سازمان استاندارد باید نسبت به تولید خودرو و اقدامات شرکت‌های خودروساز نظارت داشته باشد، بیان کرد: بیش از 20 سال پیش به‌ آقای غروی در شورای عالی امنیت توصیه کردم ایران در بحث تولید خودرو باید جزء 10 کشور اول دنیا شده و از نظر کیفیت نیز باید با این 10 کشور رقابت کند.
وی از نحوه مصرف سوخت خودروهای داخلی انتقاد کرد و ادامه داد: در همان زمان اعلام کردم مصرف سوخت در خودروهای داخلی باید 6 لیتر در 100 کیلومتر باشد، اما امروزه بیش از 85 میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کنیم.
امام جمعه شهرستان اراک با اشاره به اینکه خودروسازان هزینه‌ای سرباری را بر ملت تحمیل می‌کنند، اظهار کرد: 13 سال پیش از شرکت هیوندای بازدید کردم و دیدم تولید سالانه این شرکت با سه خط تولید و 2 هزار و 500 نیرو 2.5 میلیون تولید داشته در واقع این تشکیلات گسترده و هزینه‌های سرباری عمده مشکل خودروسازان است از اینرو باید شورای رقابت، وزرات صنعت و دولت به این موضوع توجه کنند.
عضو مجمع تتشخیص مصلحت نظام افزود: این حرف‌های امروز و دیروز نیست بلکه بالغ بر 20 سال پیش که رئیس کمیته شورای عالی امنیت ملی کشور و آقای روحانی دبیر بودند این موضوع را اعلام کردم.
نماینده ولی فقیه استان مرکزی تولید قطعه‌ خودرو را از افتخارات کشور دانست گفت: با استفاده از ظرفیت‌های استانی و استفاده از جوانان فعال و غیرتمند استان می‌توانیم تا 40 درصد از قطعه‌های خودرو را که قابل رقابت با استاندارد خودروسازهای فرانسه و ژاپن است را تولید کنیم.
وی با اشاره به اینکه خودروهای تولیدی باید با استاندارهای روز دنیا قابل رقابت باشد، تصریح کرد: انتظار ما از خودروسازان این است که محصولی با بهترین کیفیت و هزینه پایین را تولید و در اختیار مردم گذاشته و در عرصه صادرات نیز حرف اول را بزنند.
امام جمعه شهرستان اراک اظهار کرد: برای اولین بار که قانون استاندارد اصلاح شد این ما بودیم که سازمان را از یک بخش وزارت‌خانه به یک فرادستگاه تبدیل کردیم.
دری‌نجف‌آبادی از تصویب قانون جدید مبنی برنظارت استاندارد بر تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: در مجمع تشخیص مصلحت نظام زمانی که آقایان به دنبال این بودند که در قانون جدید بحث تولید، نظارت و کنترل تجهیزات پزشکی به آنها واگذار شود از سیاست استاندارد دفاع کردم و در نتیجه نظارت این بخش در اختیار این سازمان قرار داده شد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه استاندارد باید از سلامت کامل برخوردار بوده و نباید اجازه دهد هیچ امری در آن دخالت کند، افزود: سازمان استاندارد از سلامت، مهارت، تخصص و دانش‌افروزی صد در صدی برخوردار باشد.
نماینده ولی‌فقیه از وظیفه خطیر استاندارد در حوزه صادرات سخن گفت و بیان کرد: صادرات ایران در حوزه غذایی، ساختمانی، صنعتی و ده‌ها برند دیگر باید برند برندها باشد.
انتهای پیام/