خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ستاد کل با خوش بینی مشکل سربازی ۲ بازیکن تیم ملی والیبال جوانان را بررسی می‌کند/ قدوس مشکلی برای حضور در ایران ندارد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 12:56
ملي،تيم،معاف،بازيكن،ستاد،كمالي،سربازي،سردار

سردار کمالی اعلام کرد:
رئیس سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در باشگاه خبرنگاران درباره معافیت ۲ بازیکن تیم ملی والیبال جوانان و همچنین مشکل سامان قدوس توضیحاتی داد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اعضای تیم ملی والیبال جوانان کشومان که چندی پیش قهرمان مسابقات جهانی شدند، طبق قانون از رفتن یه خدمت سربازی معاف شدند، اما ۲ بازیکن به نام‌های مهران فیض امام دوست و بردیا سعادت به دلیل اینکه سنشان کمتر از ۱۸ سال بود و در قانون گفته شده ورزشکاران قهرمان مشمول معاف می‌شوند و این بازیکنان مشمول نبودند، نتوانستند از این قانون استفاده کنند و معاف شوند.
سردار موسی کمالی رئیس سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران درباره این بازیکنان گفت: خود بازیکنان درخواستشان را در دیدار با مقام معظم رهبری به ایشان گفتند و حضرت آقا هم دستور رسیدگی را به ستاد کل نیرو‌های مسلح ارسال کردند.
ستاد کل به زودی به این موضوع با خوش بینی رسیدگی می‌کند و ان شاالله مشکل این بازیکن حل می‌شود.
همچنین با وجود اینکه در ماه‌های اخیر خبر‌های مبنی بر اینکه سامان قدوس، ستاره تیم آمیان فرانسه به دلیل موانعی که برای گذراندن خدمت سربازی دارد، نمی‌تواند به ایران سفر و در اردو‌های داخلی تیم ملی شرکت کند، اما سردار موسی کمالی، بار دیگر تاکید کرد این بازیکن مشکلی برای همراهی تیم ملی و سفر به ایران ندارد چراکه او هم مانند سایر ملی پوشان تا پایان ۳۰ سالگی اش از خدمت مقدس سربازی معاف است.
انتهای پیام/