خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آثار باستانی مسروقه به هند بازمی‌گردد

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 26 مرداد 1398 - 15:56
دو اثر باستانی دزدیده شده توسط یکی از بزرگ‌ترین باندهای قاچاق آثار باستانی جهان، با همکاری ایالات متحده و بریتانیا به هند بازگردانده می‌شود.
باستاني،آثار،ايالات،متحده،هند،كاپور،متعلق،دلال،نيويورك

دو اثر باستانی دزدیده شده توسط یکی از بزرگ‌ترین باندهای قاچاق آثار باستانی جهان، با همکاری ایالات متحده و بریتانیا به هند بازگردانده می‌شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از آرت نیوزپیپر، با توجه به گزارش منتشر شده توسط سازمان «اعمال مهاجرت و گمرک ایالات متحده» (ICE)، در ماه جولای سال جاری یک مجموعه‌دار آثار هنری و تاریخی اهل لندن با مراجعه به وزارت امنیت میهن ایالات متحده آمریکا (HSI) اعلام کرد، قصد دارد چند اثر باستانی متعلق به هند را تحویل دهد.
با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی (the hindu) یکی از روزنامه‌های هند، این مجموعه‌دار انگلیسی پیش‌تر این دو اثر باستانی را از یک دلال آثار باستانی ساکن نیویورک به نام «کاپور» خریداری کرده بود.
این آثار یک کتیبه سنگ آهکی متعلق به قرن اول پس از میلاد مسیح و یک مجسمه برنزی متعلق به قرن هفدهم را شامل می‌شود.
این دلال آثار باستانی اهل نیویورک در ماه جولای، ‌توسط مقامات ایالات متحده به جرم مشارکت در ۸۶ فقره پرونده مرتبط با قاچاق و فروش آثار باستانی و فرهنگی کشورهای مختلف به عنوان متهم شناخته شد.
مقامات ایالات متحده از «‌کاپور» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان آثار باستانی جهان یاد می‌کنند.
«کاپور» از سال ۲۰۱۱ مورد تعقیب قرار گرفته است.
او برای اداره کردن یک باند بزرگ در گالری‌های هنری نیویورک و خرید و فروش آثار باستانی و هنری کشور های مختلف در ۳۰ سال گذشته نیز به عنوان متهم شناخته شده است.
ارزش تمام آثار خرید و فروش شده توسط «کاپور» در ۳۰ سال اخیر ۱۴۶ میلیون دلار برآورد شده است.
پیش از رسیدگی به اتهامات «کاپور» در ایالات متحده، این دلال آثار باستانی باید به جرم قاچاق آثار باستانی متعلق به معبد «تامیل نادو» در دادگاهی در هند حاضر شود.
مراسم رسمی بازگرداندن این آثار باستانی همزمان با هفتاد و سومین روز استقلال هند صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام