خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناور سانحه دیده « برلیان» از گل خارج و در اسکله پایانه مسافربری خلیج فارس خرمشهر� مستقر شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مرداد 1398 - 12:55
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: شناور سانحه دیده «برلیان» با تلاش نیروهای امداد و نجات بندر خرمشهر بعد از 12 ساعت تلاش بامداد روز پنجشنبه از گل خارج و در مبدا خود اسکله پایانه مسافری دریایی خلیج فارس بندر خرمشهر مستقر شد.
بندر،خرمشهر،شناور،اروند،دريانوردي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل ازداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر، نورالله اسعدی با اعلام این خبر اظهار کرد: با تلاش بی‌وقفه نیروهای امداد ‌نجات دریایی بندر خرمشهر بعد از گذشت چند ساعت و با کمک یدک‌کش‌های اعزامی و جریان مد در آبراه اروند، خوشبختانه بامداد امروز پنجشنبه شناور مسافربری «برلیان» از گل خارج و پس از پهلوگیری اولیه و انجام بررسی‌های لازم در بندر اروندکنار، به مبدا خود یعنی پایانه مسافربری خلیج فارس بندر خرمشهر منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: عملیات امداد و‌نجات سرنشینان و شناور حادثه دیده از همان ابتدای اعلام شرایط اضطرار توسط کاپیتان شناور، با رعایت تمام استانداردها و ضوابط ایمنی و در کمترین زمان ممکن توسط نیروهای عملیاتی معاونت دریایی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر بعنوان متولی ایمنی آبراه اروند انجام شد.
انتهای پیام/ح