خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذبح دام قربانی حجاج ایرانی توسط ۶۴ ذابح ایرانی انجام شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 21 مرداد 1398 - 08:47
رئیس سازمان حج و زیارت درباره ذبح قربانی حجاج ایرانی در حج ۹۸ توضیحاتی داد.
قرباني،ذبح،دام،ذابح،راس،رشيديان

رشیدیان خبرداد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رضا رشیدیان گفت : با همکاری تیمی قوی، مجموعه عوامل قربانی موفق شدند دام قربانی کلیه کاروان‌هایی که در دو مرحله صبح و بعدار ظهر به کشتارگاه‌ها مراجعه کردند را ذبح کنند.
وی اظهار کرد:نتیجه این اقدام و تلاش قربانی تعداد ۸۵ هزار راس دام بود.
وی با بیان اینکه ذبح قربانی حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر دیگر از زائران باقی مانده که به خواست خودشان از قبل، روز یازدهم را برای قربانی خود در نظر گرفته بودند در تنها کشتارگاه تخصیص یافته برای روز یازدهم (المعیصم) در اولین ساعات طلوع آفتاب انجام خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اتمام عملیات انتقال زائران ایرانی از عرفات به منا
وی تصریح کرد: ذبح این دام‌ها در کشتارگاه صنعتی و با حضور ناظران شرعی ما توسط ۶۴ ذابح ایرانی به انجام رسید.
وی با توجه به کار سنگین ذابحین گفت: به طور متوسط هر ذابح بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ راس دام قربانی را امروز ذبح نمود.
انتهای پیام/
هر ذابح بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ راس دام قربانی ذبح کردند