سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست پلیس پیشگیری ناجا از مراجع قانونگذار برای حمایت از جنگلبانان

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 19 مرداد 1398 - 12:47
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اهمیت حفظ و صیانت از جنگل‌ها و مراتع برای نسل‌های آینده گفت : یگان حفاظت ازجنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری برای حفظ ثروت ملی در دورترین نقاط طبیعت کشور تلاش می‌کند.
كشور،مراتع،جنگلبان،حفاظت،پليس،طبيعي،منابع،ملي،رئيس

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اهمیت حفظ و صیانت از جنگل‌ها و مراتع برای نسل‌های آینده گفت : یگان حفاظت ازجنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری برای حفظ ثروت ملی در دورترین نقاط طبیعت کشور تلاش می‌کند.
به گزارش ایسنا سردار محمد شرفی در سومین جشنواره ملی روز جنگلبان با مهم ارزیابی کردن رسالت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، همه نهادهای مردمی را به حفاظت و نگهداشت منابع طبیعی و مشارکت در پویش اجتماعی «من یک جنگلبانم» دعوت کرد.
وی با بیان اینکه جنگلبانان در زمره ضابطان خاص دستگاه قضائی به شمار می‌روند و حمایت‌های ویژه مسئولان کشوری را می‌طلبند، تصریح کرد: از مراجع قانونگذار کشور درخواست می‌کنیم از جنگلبانان در مبارزه با مجرمان حمایت کنند و با وضع قوانین بازدارنده همیار و همراه تلاشگران و حافظان منابع طبیعی کشور باشند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه گفت: از همه صاحبان قلم، هنرمندان و ورزشکاران که در نظام اطلاع رسانی و اجتماعی کشور نقش آفرین هستند دعوت می‌شود با ورود به صحنه حفاظت و صیانت از منابع طبیعی کشور از هدر رفت جنگل‌ها و مراتع، این نعمت الهی که میراث گرانقدر گذشتگان است جلوگیری کنند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس همزمان با سومین جشنواره ملی روز جنگلبان، از ۳۳ جنگلبان برگزیده تقدیر و لباس"جنگلبانی" از سوی خلیل آقایی - رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور- به سردار محمدشرفی اهدا شد.
انتهای پیام